Kaos på jobbet idag

Allmänt / Permalink / 0

Jag vet inte var jag ska börja. Från början kanske? Vi var två för lite vilket betyder att vi endast var två i butik från tio till tolv, vilket är alldeles alldeles för lite. Vi skulle behövt vara två på varje sida- minst. Jag krigade inne i damprov och försökte hänga upp alla kläder kunderna dagen innan slängt lite överallt tillsammans med snus, tuggummi, snutna näsdukar och tomma glassbägare medan Marie stod i kassan och ropade över kunder från herrsidan att betala där. Så jävla underbemannade.

När Natta, Madde och Amela kom in klockan tolv och ett och jag gick på lunch så var jag redan så slut att jag var färdig att gråta. Jag stressade livet ur mig alltså. Och hur mycket man än jobbade så syntes det inte att man gjort något. Så mycket oreda var det i butiken. På eftermiddagen höll jag på att spy eftersom jag var så trött och mådde så illa. Men det var bara att jobba på. Det liksom snurrade till i huvudet och jag kunde inte fokusera på hur mycket växel jag skulle ge tillbaka.

Ja, jag har helt klart haft min värsta jobbdag någonsin. Jag lider med de stackarna som var kvar till nio. När klockan blev sex tackade jag gudarna och åkte hem.

Nils och jag åt kebab på Delfornaio i Sumpan och sen solade vi solarium i en kvart. Det var fett skönt. Syndigt men skönt. Nu har jag tagit en dusch, snyggat till lägenheten och målat mina naglar svarta. And its time to go to bed. Jobbar imorgon med, vettni.

Nyårsplanerna verkar bildas. Det blir middag hos någon av grabbarna i Spånga och efter det får vi se. Antingen åker vi till Sterner som har hyrt någon lokal på Lidingö, eller så åker vi bara in till stan ELLER så drar vi väl hem till oss. Bäst att dammsuga och diska utifall att...

Natti natti!

Jul jul, strålande jul...?

Allmänt / Permalink / 0

Här var det tomt i bloggen. Julen har varit bra. Intensiv men bra. På julafton var jag hos farmor, hos mormor, hos Nils mormor och morfar och hos Nils i Spånga. Vi hann med en del vi.

Pappa var här från Öland så på juldagen gick vi på bio. Såg "Vi hade i alla fall tur med vädret-igen". Den var lite smårolig men definitivt inte biovärd.

Mamsen ringde flera gånger på julafton, jag tror hon ångrade att hon inte kom hit. Och jag saknade henne mucho.

Så jag är nöjd med julen, den var trevlig och lugn. Trots att jag flängde omkring så var det ingen stress eller hets. Julafton var så som den ska vara.

Annars har jag bara jobbat. Det är kaos i Kista. Vi har inte ens stor rea och folk är som galningar. Sliter och river i alla kläder. Har ned kläder på golvet och lämnar HUR MYCKET PLAGG SOM HELST i provrummen. Det är helt sjukt. På en timme igår -endast från damprov- fyllde vi en kundvagn så mycket att kläderna började åka ned från klädberget som bildades. Craaaazy.

Jag vet fortfarande inte var jag kommer att vara på nyår. Det blir väl Sternerfest på Lidingö men jag orkar verkligen inte åka dit. Man kommer ju inte hem sen!

Vad mer är nytt? Jo vänta, jag och Nils ska åka till Egypten! Vi fick tag i en resa. Så om en vecka åker vi! Yeeaah! Jag var inne och vaccinerade mig på Cityakuten idag. Det var det snabbaste läkarbesöket jag varit med om! Jag gick in, tog en nummerlapp, skrev in personuppgifter i datorn, betalade, fick ett stick i armen och gick därifrån. Det hela tog kanske tio minuter. Mer sånt inom vården tack!

Och sen har jag en underbar blåsa i munnen. Varsågod för informationen. Jag vet inte var den kommer ifrån, förkylning kanske? Den svider som in i helvette och gör att jag inte kan prata, äta eller pussas ordentligt. Varm mat svider som in i bomben. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Åh, och så har jag ett litet litet sår på vänstra långfingret som det kommer in klädludd i hela tiden och som också svider som in i helvette. Intresseklubben antecknar. Aja, blåsan och såret är saker jag tänkt på ungefär hela dagen. Så mycket händer i mitt liv.

Jag saknar en tjejkompis. Kom på det på jobbet idag. Jag vill ha det sådär som man hade när man var liten. Bästisar bästisar bästisar liksom. Någon man umgås så intensivt och tryggt och bra med. Det gör jag med Nisse, men det är ju inte på samma sätt med sin pojkvän. Om en månad är vi förresten godkända sambos. Då har vi levt "under äktenskapliga förhållanden i sex månader". Känn på den då!

Åh, Nils har snaggat sig också. I did it. Han har nu mer inget hår. Det var asläskigt, kändes som jag skulle döda hans hårbotten med rakapparaten.

Mer? Jag saknar morfar. Its christmas and its tomt utan honom.

Jag scannar huvudet om det är något annat jag tänkt på men jag tror inte det. Eller jo massor men inget viktigt. Tror jag. Slutade 21.45 igår och började 09.00 idag så jag är lite slut i maskineriet där uppe. Jag tror I call it a night och går och lägger mig.

Ursäkta röran, vi bygger om?

Årets ätardag är här

Allmänt / Permalink / 4


 

Så var det julafton då. Jag måste tyvärr erkänna att jag inte har en gnutta julstämning i kroppen. Och igår hade jag julångest. Mamma kommer inte hit från Mora och det blir andra julen utan morfar. Men man får väl tänka på det som är bra. Pappa har kommit hit i alla fall, och farmor och mormor och morbror är här.

Nisse väckte mig innan han åkte imorse. De börjar tidigt, typ åtta! Jag var helt övertygad om att han skulle till jobbet. Skulle precis mumla ett "ha så bra på jobbet" när han sa "god jul!". Haha.

Snart ska jag till farmor, så äter jag lunch där med henne och pappa. Kollar Kalle, öppnar paket och umgås. Sen går jag till mormor och äter middag med henne och morbror. Öppnar paket och ser Karl-Bertil Jonsons jul. De andra jularna har jag gått hem sen, men i år ska jag nog till Nisses familj. Det ska bli mysigt :)


Nä nu ska jag göra mig i ordning. GOD JUL PÅ ER ALLIHOP!


Till top