Veckouppdatering

Allmänt / Permalink / 0

I onsdags fikade jag med Beril och Kerstin på Coffeahouse i SOUK-gallerian. Beril var trött efter att ha gått upp tidigt inför någon gruppövning i plugget så hon avlägsnade sig efter en stund. Då gick jag och Kerstin till NK och tittade på julskyltningen. What's up with the krokodiler?! Varför har de krokodiler i julskylten? Vad är vitsen med det? Såg mest ut som en rörig leksaksaffär hela skyltningen. Det märks att jag blivit vuxen. Ögonen tindrar inte utanför NK längre...

Efter vår rutt på stan åt jag middag hos mormor och sen kom jag hem och bara däckade framför Grey's.

I torsdags jobbade jag 12-21.15 och sen blev det inte så mycket mer än det (det blir liksom inte det dessa dagar).

I fredags var jag hemma hela förmiddagen och tvättade, diskade, plockade, bäddade sängen med rena lakan O.S.V. Jag började jobba fyra och när jag slutade 21.15 ville jag mest bara hem och sova men insåg att jag inte skulle klara av att åka hem och sova för att sen gå upp och jobba lördag. Jag behöver människor! Jag behöver hämta nya intryck för att få energi. Så snäll som min pojkvän är kom han och hämtade mig och körde mig till Adrian i Spånga där hela hans grabbgäng var och skulle se film. Jag crashade deras grabbkväll och hade otroligt trevligt! Jag saknar dessa sparvar, de är underbara. Hängde mycket med den i våras när jag och Nisse precis blivit tillsammans men efter sommaren har det inte blivit så mycket.

Igår (lördags) arbetade jag 11-19 och sen åkte jag hem och däckade igen. Madde ringde och frågade om jag skulle med och dricka öl men mina ögonlock ville inte hålla sig uppe så det blev en hemmakväll.

Och idag ska jag iväg och jobba igen. 21.15 slutar jag. Det är inte friskt. Jag har inget liv. Man kan inte ha ett socialt liv med de tiderna. Men jag måste försöka för annars blir jag en zombie. Hellre att jag är trött men glad än en zombie. Jag saknar verkligen att umgås, jag känner mig isolerad från omvärlden. Och så mycket jobbar jag ändå inte att jag ska behöva känna så. Det är tiderna som gör det. But but, vissa perioder är bra och andra perioder är dåliga. I guess jag är inne i en dålig period. Men på fredag ska bannemig den perioden avslutas. För då åker jag till mamma i Mora! Och jag saknar henne väldigt mycket, så det ska nog bli bra!

Ha en bra söndag ni andra små bloggisar.

Jag funderar på att bli lärare

Allmänt / Permalink / 0

Inte sådär jätteseriöst men jag tänker på det ibland. Att jag kanske ändå skulle plugga till lärare. Jag skulle vara en bra lärare. Jag skulle vara engagerad och organiserad. Jag tycker om att lära ut och skulle kunna bli bra på det. (det där med att jag har jordens kortaste tålamod får jag väl arbeta bort)

Jag ville bli lärare när jag var liten. Jag lekte lärare med mina gosedjur när jag var mini. Jag har nästan alltid tyckt att skolan varit rolig.

Det är bara det att jag undrar om jag verkligen skulle trivas med att lära ut. Det jag gillar med skolan är att jag hela tiden får någonting nytt, matas med kunskap. Jag tröttnar ju på allting och behöver nya saker för att känna stimulans. Och då är det väl fel att bli lärare? Mer eller mindre så tragglar man ju samma saker med sina elever. Och alla oengagerade idioter. Jag skulle bli så trött...

Mm, det är inte lätt det där. Hur vet man? Uppenbarligen är det ju inte så att man bara vaknar en dag och vet. Skulle jag gå runt och vänta på det skulle jag vara pensionär -om inte död- när jag kom på vad jag ville göra. Det är nog lika bra att bara köra igång med någonting. Plugga en kurs. Läsa svenska och så får jag se om jag tycker att det är "it". Eller?

(jag tänker för mycket, jag vet. dumma hjärna. jag borde bara köra på magkänsla. men min magkänsla är aldrig konsekvent. jag velar. det är bara hjärnan som kan hålla sig till samma åsikt en längre stund. och knappt den. är det här ett tvillingsyndrom? känner sig alla tvillingar schizofrena?)
Till top