Avskedsfika

Allmänt / Permalink / 2

Vilket antiklimax!

Imorse var jag uppe och slog in Toms blommor. Haha, jag ska verkligen inte bli florist. Tom fick en After Eight och sen en jättevacker höstbukett Eva gjort. Som tack för all skjuts hem.

Imorse kom ett bud från mitt bemanningsföretag med blommor. Kul!

Nu har vi precis haft avskedsfika på kontoret. Ayda valde chokladtårta eftersom hon vet att jag gillar choklad. Jag och Johanna som också hade sin sista dag fick blommor och en present. LångLasseCarlsson tackade mig enormt för min uppdatering av hans register. Innan han gick ropade på mig och gav mig en bamsekram. Jag sa åt honom att ta hand om hjärtat. Var lite snyftigt faktiskt. Folk kramades och tackade så mycket, och sa att det är ordning på mig. Jag blir helt rörd. Tydligen var man riktigt omtyckt då :) Kicki sprang precis ut, och det kändes att säga hejdå till henne. Det är henne jag har pratat mest med, hon som är mest fart och fläkt här.

Har drygt tjugo minuter kvar av min sista dag här, sen får jag skjuts hem av Tom. Blir nog jobbigast att säga hejdå åt honom. Gulle-Tom.


Dagens person

Allmänt / Permalink / 2

Min sista dagens person är jag själv.Till hjälp har jag tagit mina kompisar.

Kerstin;
Emma är ambitiös som inte ger sig i första taget även om det innebär att stå utanför lärarnas arbetsrum fem gånger om dagen. Hon har också lätt för att prata med folk och om man vill ha ett ärligt och rakt svar på ett problem ska man vända sig till henne. Hon är bäst på att ordna party och härlig att sitta och prata med över en fika. Man vet att man alltid har jättekul när man träffar emma! :)

Malin;
Jag gillar din uppriktiga ärlighet och att du på något sätt lockar en till att tänka till på nytt och ur nya perspektiv. Du skulle vara utmärkt som förhörsledare ;)

Jonas;
För att du alltid är glad och smittar av dig med energi :)

Maria;
Du är en vacker sprudlande jänta med ett hjärta av guld. Du är rak, ärlig och tvivlar (åtminstone utåt sett?) inte på dig själv.

Beril;
Emma är den du kan ringa mitt i natten och du vet att hon ställer upp. Hon ser vad andra inte lägger märke till. Hon är en riktig intellektuell människa som tänker djupare än vad de flesta människor gör. Du festar stenhårt med Emma för att avsluta allting i deep talk (om man inte är FÖR full). Åh jävlar vad den kvinnan är pratglad å smälter in i alla sammanhang som en kameleont.

André;
Du är ambitiös, envis, lekfull, lite smått galen och en gjädjespridare. Du är personen man pratar ut med, eftersom du är både en bra lyssnare samt en riktigt bra "pusher". Sist men inte minst, du är väldigt kreativ när du väl kommer till skott!


Imorgon är min sista dag på jobbet

Allmänt / Permalink / 1

Det kändes verkligen att jag är på väg därifrån när det kom ett mail om avskedsfika imorgon 14.30. Som tur är slutar en annan tjej samtidigt, så de säger hejdå till oss båda. Annars kan det bli lite halvjobbigt att stå där i totalcentrum. Och typ prata om vad man ska göra nu... Äsch, folk kommer väl mest mumsa på fikat.

Idag har jag haft min andra upplärningsdag med Emelie. Det har gått jättebra. Hon är egentligen fullärd men jag ska vara med imorgon som ett stöd. Ju mer jag lär henne, desto längre därifrån känner jag mig. Och som tur är känns det bra. Det känns kul och spännande med nytt jobb. Tror MQ blir mycket roligare. Mer socialt och mer som händer. Men vi får se :) Man vet ju aldrig vad framtiden har i sitt sköte, haha.

Nu ska jag ha ett Heroesmaraton till min pojkvän kommer hem och vill sussa.

Ha en bra kväll!
Till top