Gott nytt år!

Allmänt / Permalink / 4

Idag har jag och Nils städat hela dagen inför ikväll då det kommer lite folk till oss. Egentligen är väldigt många bjudna men folk har valt att åka till andra ställen. Som det ser ut nu blir det jag, Nils, André, Beril, Kerstin och Isak. Vi blir få men det är underbara människor som kommer så vi kommer att ha det grymt ändå :)

Gott nytt år till alla därute! Hoppas ni får en fin kväll!


Nils tatuering

Allmänt / Permalink / 0

Nils tatuering blev sjukt jäkla cool alltså. Jag är inte sådär jätteförtjust i tatueringar och tror aldrig att jag själv kommer att göra en. Dels skulle jag aldrig kunna bestämma mig för vad jag ville göra och dels är jag en sådan perfektionist att jag skulle vela om ställe och lite lite till höger eller lite lite upp och sen skulle jag störa mig till döds på att den inte satt preciiiiis där jag ville ha den. Jag är alltså en person som inte ska ha tatueringar, men det är Nils. Han tycker att det är jättekul och snyggt och bryr sig inte alls om att de ska sitta på ett visst ställe så länge de sitter någonstans :) Den han gjorde igår blev hans tredje, men hans första som föreställer någonting. De andra två är text och bokstäver.

I alla fall, den blev grymt snygg. Han gjorde den på Swahili Bobs och tjejen som tatuerade honom var så jäkla duktig. Hon hade gått konstskola och hade uppenbarligen talang för det. Hon fick en bild av lodjuret Nisse ville ha och så skrev hon ut den i en storlek hon tyckte var bra och ritade av den. Sedan följde hon en bild på originalet och gjorde den så verklig som möjligt. Hon använde sig av en ny teknik som gör det lättare att tatuera realistiska motiv. Nålarna är tunnare och gör att det inte behöver bli några skarpa linjer. De går till och med att liksom "sudda" med så att det blir helt fantastiskt fina färgskiftningar. Aja, jag lägger upp bilder så får ni se vad jag snackar om.


Här börjar kissen ta form


Första pausen


Andra pausen


Sen blödde kissen mycket


Färdig!

Jag älskar PC Inspector

Allmänt / Permalink / 0

Ni vet bilderna jag råkade radera från min kamera? Jag har fått tillbaka dem!!! Allihop! Jag laddade hem PC Inspector vilket är ett gratisprogram som hjälper en att återskapa raderade filer och det fungerade hur bra som helst! Det tog lite tid men det var det verkligen värt! Nu har jag alla bilder från julafton. Jag ska direkt lägga dem på min externa hårddisk också, utifall att min dator kraschar. Efter den här incidenten skulle jag vilja ha ytterligare en hårddisk, en back-up till back-upen liksom. Jag vet inte vad jag skulle göra om alla mina bilder försvann, jag skulle nog bli knäpp faktiskt.

Till top