Fredag

Allmänt / Permalink / 0
Veckan har gått otroligt fort. Imorgon är vår sista heldag här (vi åker nog ganska tidigt på söndag). Tyvärr har det varit storm och verkligen spöregnat så det har inte blivit så många Smögenupplevelser, snarare läsa bok i sängen hela dagen-upplevelser. Men jag hade ju mina aningar, tog ju med sex böcker så jag kan inte säga att jag inte varit förberedd.

Idag har vi i alla fall tagit en bryggsväng och gått in i alla butiker och tittat. Pondus är som förra året favoriten och Nisse hittade en Gantjacka på rea där som han blev intresserad av. Vi fikade på Skäret också och jag åt världens godaste räckmacka, mm färska räkor. Sen har vi bara legat hemma och läst. Det är inte fy skam det heller faktiskt. 

Nu ska jag fortsätta på min Harry Potter, har blivit helt fängslad. Det är verkligen som en värld man träder in i. Ja, alla böcker har väl sin egna värld men den här känner jag till så bra att jag lätt lever mig in i den. När jag kommer hem ska jag se filmerna jag inte sett och gå på Halvblodsprisen (så fort jag läst den, läser Fenixorden nu) på bio.

Ha en fin fredag, alla ni därute!

Himlen har öppnat sig

Allmänt / Permalink / 3
Gud måste sett igenom mig när jag bad om sol innan vi åkte hit. Han måste sett att jag bara är kristen i krislägen för det spöregnar verkligen. Det är typ storm här och regnet bara vräker ned. Idag har vi endast gått ut för att handla mat. Räkor för mig, köttbullar för Nils :)


Så här såg det ut utanför fönstret när jag vaknade


Mm, goda dagsfärska räkor

Utgång

Allmänt / Permalink / 0
Efter att jag och Nils ätit middag igår satte vi oss och spelade kort (jag lärde mig poker! haha, jag har bara kunnat finns i sjön förut. så går det när man är ensambarn, typ) och drack vin. Sen drog vi faktiskt ut. Till Hamnen4 och dansade. Det var sjukt kul att vara ute med Nils. Man slapp män som kom fram och kunde bara fokusera på att ha roligt. Sjukt värt! Att gå ut med bara sin pojkvän är verkligen underskattat!
Till top