Fredag

Allmänt / Permalink / 0
Veckan har gått otroligt fort. Imorgon är vår sista heldag här (vi åker nog ganska tidigt på söndag). Tyvärr har det varit storm och verkligen spöregnat så det har inte blivit så många Smögenupplevelser, snarare läsa bok i sängen hela dagen-upplevelser. Men jag hade ju mina aningar, tog ju med sex böcker så jag kan inte säga att jag inte varit förberedd.

Idag har vi i alla fall tagit en bryggsväng och gått in i alla butiker och tittat. Pondus är som förra året favoriten och Nisse hittade en Gantjacka på rea där som han blev intresserad av. Vi fikade på Skäret också och jag åt världens godaste räckmacka, mm färska räkor. Sen har vi bara legat hemma och läst. Det är inte fy skam det heller faktiskt. 

Nu ska jag fortsätta på min Harry Potter, har blivit helt fängslad. Det är verkligen som en värld man träder in i. Ja, alla böcker har väl sin egna värld men den här känner jag till så bra att jag lätt lever mig in i den. När jag kommer hem ska jag se filmerna jag inte sett och gå på Halvblodsprisen (så fort jag läst den, läser Fenixorden nu) på bio.

Ha en fin fredag, alla ni därute!
Till top