Årets första dopp

Allmänt / Permalink / 3
Idag tog jag mitt första dopp för i år. Helt sjukt att det inte blivit förrän nu men jobb och förkylning har liksom kommit emellan. Jag och Nisse satte klockan imorse och gick upp för att åka till Kaanan och sola och bada. Det var ju hur varmt som helst idag! I vattnet däremot var det INTE varmt. De sa att de skulle vara 18 grader men jag vet inte om jag tror på det. När jag var liten var 18 grader behagligt; idag isade det upp längs benen när jag gick i. Hur som var det helt underbart att få komma ut lite i solen!

På eftermiddagen och kvällen har jag jobbat men efter jobbet gick jag och Jonas en promenad runt Lötsjön. Det var riktigt nice att träffa Jonas. Och nåt annat som är nice är ljuset och värmen. Jag  bara ÄLSKAR sommarkvällar. Bara två veckor kvar till min semester nu! Kan det verkligen vara sant?!

Nu är Nisse också 21!

Allmänt / Permalink / 1
Igår fyllde Nisse år så vi hängde hos hans föräldrar i Spånga hela dagen. Det var jättetrevligt. Vi satt ute på deras altan och fikade och åt hemgjord pizza. Och jag som inte sett solen på grund av jobb jobbade lite på brännan :P Så spelade vi crocket och Nisses mormor vann (och jag kom sist...). Riktigt mysig dag!

På kvällen mötte vi upp Nisses kompisar och så satt vi först på Caledonian i Spånga för att sedan ta pendeln till Medis. De som hakade till Medis var Elin, Adrian, Danne och André. Sen kom även Joel och Max. Vi hade verkligen grymt kul! När Kvarnen stängde gick vi in på 54 där vi fortsatte snacka skit och så hade de även ett litet dansgolv som vi inte bangade på.

När det var dags att dra tog Nisse, jag och André en taxi till Solna och de andra en till Spånga. Kom hem ganska sent så idag är jag supertrött. Men men, det är väl bara att dricka en redbull och sen dra till jobbet :) Jobbar nämligen 17-21.

Till top