Jag behöver en helg på spa!

Allmänt / Permalink / 0
Det här går inte. Jag är slut som människa alltså. Jag pluggar heltid och de senaste veckorna har jag jobbat deltid. Under den mest intensiva kursen hittills också, smart Emma! Jag har inte en stund till övers där jag bara kan sätta mig ned och koppla av, min hjärna går konstant på högvarv.

Men nu kommer de bra nyheterna; vi var ju och kollade på en lägenhet förra veckan och igår var hon som har den och tittade på vår. Och hon vill byta! Så det innebär att bollen ligger i våra händer och att vi kan flytta om vi vill! Det dumma är att jag är så slut så att jag inte ens orkar tänka på en flytt. Dessutom kommer april att vara helt sjuk, jag kommer att jobba både påsk och valborg då jag är ledig från skolan (behöver pengarna till sommaren!) så jag vet inte när jag ska kunna packa.

Fördelen med att flytta är att vi får större, vi får 49 kvadrat istället för 32, vi får alltså ett rum till. Nackdelen är att det är högre hyra och att vår lägenhet är charmigare. Men ändå, hur ofta får man möjligheten att få en tvåa mot en etta?! Det känns som att man är rätt puckad om man tackar nej...

Jag skulle alltså behöva vara lite ledig, då skulle livet kännas lättare och den här flytten jättekul.

En bra lördag

Allmänt / Permalink / 0
Lördag innebar jobb mellan tio och sex och sedan releaseparty hos Jocke för hans nya tröjkollektion. Massa folk trängdes i hans källare och det var riktigt fina kläder han designat. Nisse köpte en snygg t-shirt.

Sen drog jag, Nisse, Matilda, Kevin och Fredrik hem till Danne och kollade Portugal-Sverige. Oh, vilken seg och målfattig match. Inte roligt. Men kvällen var hur som väldigt trevlig tack vare sköna människor. Och så var det himla skönt att kunna göra något annat en lördag än att åka hem och sova pga av jobb. I vanliga fall jobbar jag ju till 21.15 på lördagar och börjar tio på söndagar. Men den här helgen var det tvärtom, det satt fint.


Magnus vann!

Allmänt / Permalink / 7
Det trodde jag faktiskt inte, men han är ju så mysig! Jag satt och led när de skulle berätta vem vinnaren var. Jag brukar sällan engagera mig i sånt här men nu var det svårt att låta bli. Laila dansade grymt och Magnus hade lärt sig så himla mycket och var så himla ödmjuk! Jag hoppas Laila inte blev allt för ledsen!

Här är Magnus dans. Visst är de fina som Skönheten och Odjuret?!
Till top