AAAAAAHHH HUR KAN ELLENOR VINNA ROBINSON?!

Allmänt / Permalink / 5
Det är skandal. Hon har bara glidit på en räkmacka HELA vägen. Och varit sjukt tråkig. Jarmo eller Anna förtjänade det så mycket mer! Jarmo är en grym överlevare och Anna är grymt stark, bara 21 år gammal och nästan i final. Åh vad synd att inte nån av dem vann! Orättvist! Varför kunde inte alla deltagare få rösta, eller svenska folket? Såklart det blir sådär, att de som paktades ut röstar på nån som varit snäll och mesig hela tiden. Fy för upplägget! Not fair!

Och jag verkar inte vara den enda som tycker så
tv4.se/robinson

Vann rätt person Robinson 2009?

Ja, Ellenor är en värdig vinnare! (18%)
Nej, skandal! (82%)

7669 röster totalt

Om ni har saknat mig så kan jag säga att jag haft fullt upp med att fylla år, umgås med mamma som varit här, plugga och jobba. Men inlägg kommer. Och sjuhelsikes mycket bilder. Men nu måste jag fixa lite hemma och sen sussa för klockan ringer tidigt imorgon.

Mami är i stan!

Allmänt / Permalink / 3
Tack vare att jag fyller år imorgon har mamma pallrat sig hit från Dalarna. Vi har inte setts sen i början av december då jag var uppe och hälsade på henne så det ska bli grymt kul att träffa henne! Hon är hos mormor nu, i Solna. Det känns helt weird att vara i samma stad som mamma. Knäppt det där hur väl människan anpassar sig. Jaja, nu ska jag snart träffa henne och hitta på nåt i det vackra vädret!

Här kan ni läsa mer om min mamma.

20-30

Allmänt / Permalink / 9
Jag förstår inte. Jag har 20-30 läsare om dagen. Jag vet inte vilka ni är! André? Maria? Malin? Kerstin? Vilka är alla andra? Sånna som random slumpar ett bloggnamn, sånna som vill ha mitt bloggnamn eller de som bombar mig med reklam? Eller andra små tomtar som jag tycker om? Jag ber er; träd fram!


Till top