Fredag

Allmänt / Permalink / 4

Hej hopp! Idag har jag haft en busy dag trots att jag varit ledig. Jag och Nils satte klockan och åkte till Täby och hämtade upp en diskmaskin som vi fick av Therese från jobbet. Efter det var vi hemma en sväng och sedan träffade jag Maria och gick en promenad runt både Råsta- och Lötsjön. Det var som vanligt nice att träffa Maria och vi försökte tillsammans förstå vad vi ska göra med våra liv (ingen vet, ingen vet!).

Sedan har jag och Nils varit hos mormor och ätit middag med henne och min morbror. Var kvar där ett tag och sen drog vi hem och tittade på Idol. Idag åkte Erika ut och det var okej tycker jag. Jag vill ha kvar Erik, Tove, Reza och Eddie längst tror jag. Jag är trött på Mariette för jag tycker att hon kör ungefär samma grej varje gång.

Sen har vi också bränt av ett antal avsnitt av True Blood här hemma idag. Den serien blir bara mer och mer knäpp, hur det nu kan vara möjligt. Sjukt spännande i alla fall! Jag är snart klar med säsong 2, finns det en säsong 3 än?

Jag och kaffe är ingen bra kombination

Allmänt / Permalink / 3

Att sova 13 timmar och dricka kaffe är inte bra för mig. Jag blir för speedad för mitt eget bästa. Jag tror att jag skrämde en kund idag, han verkade lite skärrad när jag "var färdig med honom". Dessutom får jag huvudvärk och jätteont i magen och min mun går i ett kör utan att hjärnan hänger med.

Golan och Erik var som vanligt lika gulliga (no way de var elakare än vanligt faktiskt) och en kund frågade till och med "vad det var för fel på mig" eftersom de bland annat kläckte ur sig "vi vill inte vara med dig, emma!".

Sen jag kom hem från jobbet har jag faktiskt suttit och snackat med Nisses kompisar Danne och Adrian i telefon. Vi pratade lite om resan nästa sommar och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att den blir av! Det skulle vara grymt kul! Har skapat ett nytt event till om några veckor då folk kan komma hit och rösta om resmål plus kröka till lite efteråt. Det har blivit alldeles för lite krökande och för mycket jobb på sistone. Har ju jobbat varje helg i oktober och det är ju faktiskt inte okej. När jag la upp eventet på facebook så tittade jag igenom gamla partybilder för att ha en bra att lägga upp och jag blev helt varm i hösthjärtat när jag såg hur många roliga fester jag varit på. Mer sånt! Speciellt nu när det är kyligt och mörkt i Sverige. Då behöver man vänner och en sup (haha, jag skojar bara mamma!).

Drar och jobbar

Allmänt / Permalink / 2

Klockan är tjugo över fem och nu drar jag till jobbet. Haha, det är mörkt och nästan kväll. Känns ännu senare när man börjar 18.00 nu än vad det gjorde i somras. Men det är ganska soft att jobba 18-21.

Idag vaknade jag klockan halv ett, helt sjukt! Jag satte klockan på ett och Nisse bara skrattade åt mig och menade att så länge kan man ju inte sova. Jorå, det kan man! Jag vaknade en sväng vid elva också men somnade om innan jag hann gå upp. Så himla skönt att sova bort en halv dag! Nu är jag extra pigg på jobbet. Har dessutom druckit kaffe så jag tycker synd om Golan och Erik, det kommer inte vara lätt att jobba med mig!

Till top