Onsdag

Allmänt / Permalink / 5

Idag ringde klockan 07.00 för att jag skulle förbi vårdcentralen och fixa någon form av intyg så att jag kanske kan få tillbaka pengarna för kursen (ytterst osannolikt men det är ju värt ett försök). Efter att ha varit där och pratat med en läkare gick jag hem och tvättade. Emellan så sov jag. La in en maskin, sov en halvtimme, la in en ny maskin och sov en halvtimme till osv. Hur skönt som helst. Nästan som när man vaknar och får somna om ett par timmar. Den där lyxkänslan ni vet.

Sedan har jag och Nisse varit förbi Swahili Bob's, enligt källor Stockholms bästa tatueringsplace. Min kära pojkvän vill ju gadda sig igen. Tredje gången gillt hoppas jag som inte är sådär jätteförtjust i tanken på permanenta motiv på kroppen. Hur som så var killen vi pratade med skön och Nisse fick en tid hos Klara i januari. Jag gillar att det blev en tjej, det känns tryggare. Varför vet jag inte men jag har fått för mig att de är noggrannare än killar.

Innan vår tripp in till stan (är det sjukt att jag tänkte på knark när jag skrev "tripp"?!) åkte vi förbi Nisses hem i Spånga där Nisse skrev ut några bilder som inspiration till sin framtida tatuering och jag kelade med deras kisse Zingo. När vi körde upp på uppfarten till deras hus så fann vi två rådjur som låg och latade sig på tomten. Jag bara gapade. Vilka magnifika djur! Både magnifik som i betydelsen cool och som i stor. Jag trodde det var två kalvar först! De var inte speciellt skygga heller så jag kunde ta kort. Riktigt häftigt!





Och sen säger Nisse att Spånga inte är landet! De har ju till och med rådjur på tomten!




Till top