Stress!

Allmänt / Permalink / 2
Mina och Nils planer för nyår var att åka till Anton, äta middag, festa och gå till Fjällgatan och titta på fyrverkerierna över Stockholm men i sista stund ändrade vi oss. Istället ska Jonas, André och Nils syrra komma hit och äta middag och sen får vi se om vi stannar här eller drar på någon fest. Det ska bli jättemysigt att fira nyår tillsammans med dem personerna man under året som gått upptäckt vara ens allra närmaste. Jonas och André, ni är fantastiska! All kärlek till er! ♥

Nu har jag jättebråttom eftersom jag ska städa upp hemma, fixa i ordning mig och laga mat! Det blir till att lägga på ett kol, tacka vet jag the Voice i dessa lägen!

Bajskorv

Allmänt / Permalink / 0
Jag är brun, kladdig och luktar illa. Jag känner mig som en bajskorv. Anledningen är att jag gjort en spray tan. Det här är tredje nyåret som jag gör en spray tan. Jag kan härda ut att vara likblek resten av vintern men till nyår känner jag mig inte fin när man nästan kan se igenom mig. Jag såg bilderna  från när jag och Katrin var ute och jag var bra mycket blekare än henne. Jäkla finne-gener.

Så här ser jag ut nu, innan jag duschat av mig det värsta;


Och något sånt här blir resultatet när jag duschat;


Snyggeliten

Allmänt / Permalink / 0
Jag har möblerat om för andra gången på en vecka och sitter nu och försöker smälta lägenhetsintrycket. Har inte bestämt mig hur jag vill ha det än. Nils ligger och sover, stackarn blev helt utmattad av att flytta runt möbler.

Ikväll har jag suttit och sorterat bilder i datorn samtidigt som den sista Pirates-filmen har varit på i bakgrunden. Jag undrar hur de tänkte när de rekryterade skådespelare eftersom de lyckats välja tre av de snyggaste skådespelarna någonsin. Man sitter ju och dreglar hela filmen igenom!

 Till top