Totalt slapp helg

Allmänt / Permalink / 2
Jag berättade att jag vaknade klockan två igår? Jag kan säga att jag låg i sängen 3/4 av dygnet. Jag var bara uppe för att äta och sedan gick jag och la mig igen. Uppenbarligen var jag helt slut. Men jag hade jobbat fem dagar i rad, varit ledig en dag och sedan jobbat fyra dagar på det så energin var väl helt väck. Som tur är jobbar jag inte förrän på torsdag nu så jag har ett tag på mig att vila. Sov till tolv idag och sedan har jag legat i sängen och läst. Var hos farmor och åt middag och kom hem precis. Ska kolla på någon serie som jag och Nils har hyrt. Stackars Nils då, han ligger hemma med feber. Detta blir en totalt slapp helg, men man måste ju få ha sånna också.

Hemmakväll med tjejerna

Allmänt / Permalink / 6
Det blev ingen utgång igår, utan vi stannade istället hemma hos mig och tog det lugnt. Jag fick nämligen värsta huvudvärken på jobbet, tog två alvedon som inte hjälpte och var tvungen att ta två treo två timmar senare för att orka vara kvar på jobbet. Men det skulle jag inte gjort för jag fick så fruktansvärt ont i magen att jag aldrig har varit med om något liknande. Dessutom blev jag helt knäpp och skakis av koffeinet. Var inne på lagret och larmade och kände mig jättestressad och mitt hjärta bultade så fort att jag trodde att jag skulle få en hjärtattack. Nej, aldrig mer för mycket värktabletter. Nästa gång blir det hem och sova direkt jag känner att den första dosen inte funkar. Aldrig mer treo heller, snacka om påverkning!

Kvällen blev i alla fall jättebra, trots att vi inte gick ut. Vi skrapade ihop vad vi hade i alkoholmängd - lite rosé från en box av mig, lite rosé från en flaska av Beril, en flaska oöppnad rosé av Kerstin och en oöppnad flaska mousserande rosé av mig. Tror i och för sig att den mousserande står kvar i köket, nästan orörd. Jag drack ingenting heller, vågade inte med tanke på överdosen av medicin och magontet. Vi satt och snackade och Beril gjorde ett par intressanta personlighetstest på oss. Maria drog redan vid ett men Beril, Kerstin och Aicha var kvar till halv fyra då Nils kom hem och körde Kerstin till nattbussen och Aicha och Beril hem till Aicha.

Idag har jag sovit till klockan två och sedan har jag legat kvar i sängen till tre, halv fyra. Kände att det behövdes. Har inte ens ätit frukost än och klockan är snart fem... Men vem bryr sig, jag är ledig och det är nice!

Lång dag

Allmänt / Permalink / 1

Jag skulle egentligen slutat åtta idag men en var sjuk så jag blev kvar och stängde. Kom ifrån jobbet mycket senare än vanligt eftersom jag började hjälpa en kille med en reklamation precis innan stängning. Tog tunnelbanan som gick 21.30 och var hemma strax innan tio. Och så börjar jag tio imorgon, sjukt segt. Hann i alla fall träna innan jobbet idag, även om det vart lite stressigt.

Efter jobbet imorgon ska jag träffa Aicha, Beril, Kerstin och Maria (tror att alla ska med i alla fall) och dricka vin. Får se om vi drar ut efter det eller om vi sitter kvar och chillar.

Nu ska jag betala hyran och sen ska jag gå och lägga mig, natti natti.

Till top