Vilka är ni?

Allmänt / Permalink / 19

Jag förstår inte vilka ni är som läser min blogg. Jag har mellan trettio och fyrtio läsare om dagen och igår hade jag till och med femtio. Femtio stycken! Jag kan inte ens få ihop till vilka fem skulle vara i mitt huvud... Är det folk som vill ha mitt namn, personer som slumpvis söker på bloggar och gissar på mitt eftersom det är så lätt eller är det personer som faktiskt följer min blogg? Nu vill jag ha svar! Träd fram ni 30-40 läsare!

Jobbjobbjobb

Allmänt / Permalink / 0

Hej hallå. Vad dålig jag är på att blogga då. Det beror på att jag är inne i en jobbperiod och då finns det inte mycket tid (eller ork) till att sätta sig framför datorn. Har inte gjort något speciellt men igårkväll var jag i alla fall hemma med Nils och tittade på Robinson och sedan filmen Fantastic Four. Jag har inte sett Fantastic Four förut och hade av någon underlig anledning fått för mig att den skulle vara bra. Men det var den inte. Eller, den var väl lite småkul och underhållande sådär men jag kan inte sträcka mig till att säga att den var bra. Jag tycker att Jessica Alba mest gick runt och lekte snygg och att filmen var fånig.

Godnatt

Allmänt / Permalink / 4
Jag la mig på sängen för att vila i tio minuter. Vaknade en timme senare, helt yr och med huvudvärk. Jag tror att det är dags att jag går och lägger mig på riktigt innan detta blir till migrän. Godnatt!
Till top