Utbildningsdjungeln

Allmänt / Permalink / 3
Tror jag har scannat hela Stockholms Universitets hemsida, alla ky-utbildningar i Stockholm och så Berghs men inte har jag blivit klokare av det. Får väl bara gå på magkänsla och söka vad jag tror är bra. Det lutar fortfarande åt civilekonom. Läste igenom programmets alla kurser och det känns som att de är bra att ha (eller de flesta i alla fall). I så fall måste jag se till att komma in vid Marknadsakademien, vilket är en del där man utöver ordinarie skoluppgifter arbetar med riktiga projekt. De tar inte in alla som vill men det känns som att man måste komma in för att sticka ut bland alla de hundratals tjejer i min ålder som läser utbildningen. Bara att börja vässa armbågarna alltså...

Godmorgon!

Allmänt / Permalink / 0
Vad det kurrar i min mage. Klockan ringde vid tio och jag har fortfarande inte ätit någonting. Snoozade i nästan en timme och sedan samlade jag ihop smutstvätt och gick ned i tvätten. Har sovit mellan maskinerna men tror att det är dags att vakna till nu. Har nämligen en del att göra idag. Jag ska tvätta klart, kolla utbildningar, diska, gymma och äta middag hos mormor. Och ikväll tänkte jag bränna igenom några avsnitt av Lost med Nils. Nä, dags att carpe diem.

Seg dator

Allmänt / Permalink / 0

Inte konstigt att jag drar mig för att lägga in och lägga upp bilder, det tar ju sån tid! Min gamla laptop hänger inte riktigt med längre. Är grymt sugen på att skaffa en ny. Adrian har en så fin och fräsig Mac, undrar om man skulle slå till och använda skattepengarna till en dator... Äsch, jag vill hellre åka till Thailand i vinter. Min sega dator utvecklar mitt dåliga tålamod, och det är väl i alla fall bra?

Godnatt gott folk, nu blir det sussa.

Till top