Svår tenta

Allmänt / Permalink / 0
Tentan var svår men nu är den gjord i alla fall! Godkänt borde jag klara men sen är ju kruxet med mig att jag inte nöjer mig med ett E... Nu ska jag fira med att lägga mig i sängen och äta schweizernöt och läsa Potter. Haha, tyck att jag är en barnrumpa men har ni inte läst sista boken har ni inget att säga till om!

Tenta idag

Allmänt / Permalink / 0
Idag har jag tenta. En tenta som känns väldigt oklar. Det är nämligen så att det är första gången den här kursen går och då finns det inga exempeltentor. Dessutom har föreläsningarna varit lite väl luddiga för att man ska kunna förstå vad tentan handlar om. I värsta fall blankar jag tentan och skriver den i januari. Men det vore skönt att få det avklarat så jag slapp tänka på det över lovet. Plus att jag har samlat ihop en del poäng från seminarierna som bara gäller på den här tentan. Två anledningar till att skriva den och lämna in oavsett hur dåligt det går alltså. Usch, jag vill inte.

Det smäller

Allmänt / Permalink / 1
De senaste dagarna när jag har gått och lagt mig har jag märkt hur det smällt till på balkongen. Jag har tänkt att det varit någon iskoka som ramlat ned från taket men så igår när det small till ordentligt gick jag ut för att se vad det var.


Nils ställde ut dessa colaburkar på balkongen för några veckor sedan för att de skulle bli kalla. Ja, kalla blev dem!
Till top