Mot Kalmar

Allmänt / Permalink / 8
Ytterst oklart om jag klarade duggan. Vore i alla fall väldigt skönt om jag gjorde det. Nu drar jag till Kalmar, trevlig helg gott folk!

 

Mycket på gång

Allmänt / Permalink / 1
Jag trodde att det skulle funka jättebra att plugga heltid och jobba deltid. Varför jag trodde det vet jag inte men det kan ha att göra med att jag i snitt bara hade två föreläsningar på två timmar vardera i veckan när jag läste svenska på SU förra våren. Jag tänkte att SU är ju chill och så kommer det bli nu också. Jag hade fel.

Jag har föreläsningar fyra dagar i veckan och utöver det inlämningsuppgifter, tentor och duggor. Så här såg min förra vecka ut; tenta tisdag, föreläsningar och jobb onsdag, föreläsning torsdag, föreläsning fredag och jobb lördag och söndag. Senast jag lät bli att ställa väckarklockan var i början av september. Det är en månad sedan. Inte konstigt att jag känner mig helt slut!

Imorgon har jag dugga men jag har inte hunnit öppna boken. Istället har jag varit på föreläsningar och suttit kvar i skolan och gjort en inlämningsuppgift tillsammans med min grupp. Nu är uppgiften nästan klar och jag har ett par timmar på mig att ögna igenom begrepp inför imorgon. Tror dock att chansen att jag klarar den är 3,5% så jag orkar inte riktigt engagera mig.

Någonting som ska bli jättekul är i alla fall att jag åker till Katrin imorgon! Direkt efter duggan och en föreläsning åker jag in till Centralen och tar bussen (hade jag inte varit student hade jag tagit tåget, man får mätta mun efter plånbok eller vad är det man säger...) till Kalmar. Ska bli så himla kul att träffa Katrin och skönt att få komma bort från Stockholm ett par dagar. Lite ledigt sådär :) Sen att jag ska försöka plugga hela bussresan ned och upp är en annan femma. Vi får väl se hur det går eftersom jag är brutalt åksjuk. Ska be busschauffören köra försiktigt och kriga till mig en plats längst fram!
Till top