Godmorgon

Allmänt / Permalink / 2

Den här helgen är jag ledig från jobbet och ändå ställer jag klockan. Men jag måste, annars skulle jag ligga och sova till klockan ett. Idag blir det plugg för hela slanten förutom en stund på eftermiddagen då jag ska kila över till Mimmi som fyllt år i veckan och gratta.


Vindruvor är det bästa pluggsnackset

Bara idag och imorgon kvar innan tentan och jag känner verkligen att jag har mycket kvar att lära!

Fredagsmyyyyys

Allmänt / Permalink / 1

Äntligen är jag klar med det sista provet! Tre försök och lite hjälp från Jonas tog det. Lite kul att jag fick 15/15 på det första, 14/15 på det andra och 13/15 på det tredje. Det går utför... Nej, jag är faktiskt bara glad att jag har det avklarat. De tre testen och mina fem inlämningsuppgifter ger mig godkänt. Alltså har jag redan betyget E och sen kan tentan jag skriver på tisdag bara höja betyget.

Har dessutom läst klart min kursbok! Snacka om befrielse. Nu ska jag börja plugga på anteckningar och föreläsningar. Känns äntligen som att jag börjar ha läget under kontroll.

Ikväll ska jag och Nils laga pepparbiff, hyra en film och ha fredagsmyyyyyyyyyyyyyys. Ha en trevlig fredagkväll!


Så mycket att göra, så lite tid

Allmänt / Permalink / 0

Jag vet inte vart den senaste månaden har tagit vägen. Den har fullkomligt flugit förbi. Jag har till exempel inte lagt in och kollat på mina bilder från i somras. Och det är riktigt illa för att vara jag. Min dator köpte jag i slutet av juli och jag har fortfarande pingviner som bakgrund till den. Längtar till tentan är över och jag kan börja ta tag i mitt liv! Då ska jag fixa med bilder och rensa ut min garderob!Så här ser mitt skrivbord ut

Till top