Älska denna dag

Allmänt / Permalink / 8
En sån lyckokänsla spred sig i kroppen när jag gick hem från tunnelbanan idag. Jag gick upp tidigt imorse, åt frukost och drog till gymmet, kom hem och åt lunch för att sedan åka till skolan och gå på handledning där jag äntligen blev klar med uppgift två(!). Jag gick hem från tunnelbanan vid fem och redan då hade jag betat av allt jag behöver göra idag. Resten av kvällen är ledig. Helt underbart! Jag älskar sånna dagar! Jag kan inte komma ihåg senast när jag blivit klar med dagens alla saker så tidigt. Jag har till och med lyckats äta middag vid normal middagstid och det brukar aldrig hända såvida jag inte går till mormor eller farmor och äter. Det är med andra ord värt att tvinga sig upp på morgonen...

Nu ska jag gå upp med lite prylar till vinden, bland annat min byrå, och sen är jag äntligen helt klar med vad jag började för läääänge sen. Inget mer spring till vinden! Vad jag nu har kvar i lägenheten är att köpa nya köksstolar, en hatthylla, ett elementskydd och en matta. Och måla om ifall jag känner att det är värt. Ikväll blir det Bachelorette, Grey's anatomy och Big brother. Aah, älska denna dag!

Vart tog helgen vägen?

Allmänt / Permalink / 4
Jag var ledig i helgen och jag vet ärligt inte vart helgen försvann någonstans. I fredags var i alla fall jag, Jonas, André och Nils och åt middag och gick på bio. Vi såg the King's Speech och trots att jag tycker att den var riktigt bra blev jag lite besviken. Eftersom den blivit så hypad hade jag förväntat mig ännu mer. Men snacka om skådespeleri, både Colin Firth och Geoffrey Rush var fantastiska! Skulle nog ge den 4/5, vilket jag också gav the Fighter. Bra biovecka med andra ord, två riktigt bra filmer på en och samma vecka.

Jonas och André på Sushi King

Min sushi

I lördags sov jag halva dagen. Jag hade satt klockan men när jag väl varit uppe en stund var jag fortfarande så trött att jag gick och lade mig igen. På kvällen var Nils här och vi kollade bara på någon dålig film och tog det lugnt. I söndags städade jag hemma och på kvällen åt jag middag hos farmor. Och sen såg jag Big brother såklart!

Simma

Allmänt / Permalink / 3
Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost och tänkte alldeles strax pallra mig iväg till simhallen. Har gymmat tre gånger i veckan de senaste tre veckorna och när jag senast stod på en crosstrainer i Andrés gym och svettades längtade jag bara efter att få hoppa ned i en kall pool.

Igår jobbade jag. Det kändes nästan lite lyxigt att få jobba en vardag. Man hann med att hjälpa alla kunder och kunde vara överallt. På helgerna är man mer bunden till en viss yta. Dessutom jobbade Erik och eftersom han inte jobbar mina helger träffar jag aldrig honom annars. Han är världens härligaste!

Nej, nu blir det att hoppa i bikinin så att jag hinner till handledningen i skolan i eftermiddag!
Till top