Skarsgård

Allmänt / Permalink / 0
På tal om att Skarsgård steker. Hittade den här bilden. Vilken ripoff av Absolut Vodka. Men lite småkul ändå.Om Skarsgård från IMDb; Sweden may not have a large population but it has gifted the world with bounty of astonishing directors and actors. Greta Garbo, Ingmar Bergman, Max von Sydow and Ingrid Bergman are just the tip of the iceberg of Nordic actors and filmmakers who have enchanted and engaged cinemaphiles across the globe: Alexander Johan Hjalmar Skarsgård is poised to join their ranks. As the eldest son of famed actor Stellan Skarsgård, the handsome actor/director comes by his talent honestly; however, Alexander did not grow up in the glitzy world of international cinema.

True Blood-maraton

Allmänt / Permalink / 0
Vad har jag gjort sista dagen innan skolan börjar? Förutom några tråkiga ärenden har jag legat i soffan och haft True Blood-maraton. Efter att ha sett säsongen där Marianne var med och drömt fruktansvärda mardrömmar vägrade jag att se mer av serien och Nils fortsatte utan mig. Tills vi åkte till Smögen. Då klämde jag ett par avsnitt på tåget i rent tidsfördriv och sen vart jag ju fast. Måste säga att de senaste säsongerna är mycket bättre. Och nu har jag varit tvungen att titta ikapp Nils. En och en halv säsong tror jag att det blev. Är på det senaste avsnittet som kommit ut nu i alla fall. Spännande!


Haha, det är kul att det är den här bilden man får upp när man söker på True Blood, säger en del om serien. Kul för Alexander Skarsgård att han steker så mycket i alla fall.

Tillbaka till verkligheten

Allmänt / Permalink / 0
Imorgon börjar skolan igen. Konstigt nog längtar jag. Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag haft en toppensommar och därför känns det helt okej att hösten kommer nu. Vad jag längtar efter mest är att få ordning på livet med rutiner. Rutiner är det sista jag har och speciellt över sommaren. Nu i höst ska jag försöka ta mig i kragen och plugga lite varje dag istället för att hetsplugga den sista veckan före tentan. Jag ska också se till att träna ett par gånger i veckan (helst tre men en eller två funkar också, bara jag ser till att hålla igång träningen) och sluta äta massa skräp. Med skräp menas att jag slutar med snabbmat, godis och läsk vilket förhoppningsvis också kommer att leda till att jag lagar mer mat. Vilket leder till att jag sparar pengar. Hörni, jag har tänkt ut det här! Haha, sen kommer den lilla biten att hålla det också. Vi får se hur det går, jag håller er uppdaterade! ;)

Till top