Linn

Allmänt / Permalink / 12
Kom precis hem från att ha träffat Linn. Hon ringde mig när hon var ute med i Akilles i närheten av mitt hus och det slutade med att vi spontanåt lunch tillsammans. Det var sjukt länge sedan vi sågs och det var riktigt kul att se henne. Det är något visst med gamla vänner. Man har så mycket minnen och även om man inte setts på ett tag så känns det som att tiden däremellan stått stilla. Hon skulle väl skratta åt mig om jag skrev att jag saknade henne. Hon tyckte alltid att jag var så knäpp när jag sa att jag saknade folk. "Du kan ju inte sakna Celina från vår språkresa, ni har setts i tre veckor". Jag vet inte vad det är med mig, men folk gör stort intryck på mig. Sedan går det ju inte att jämföra saknaden av en treveckorsvän med saknaden av Linn som jag känt i tolv år. Jesus Christ, att man ens kan säga att man känt någon så länge. Tiden går så ruskigt fort. Alldeles för fort. Hursom, det var jäkligt härligt att träffa Linn och jag skulle gärna göra det oftare.

A walk down memory lane


Äldsta bilden jag hittade på oss. Tror vi gick i sexan. 10 år sedan!!!

 

Innan balen i nian (2004)

 

Små skitar på språkresa i Torquay (2004)

 

Sunny Beach, Bulgarien (2005)

 

På någon fest (mars 2006, och jag var brunhårig)

 


På min artonårsfest (juni 2006, vart snabbt blond igen)

 

I Magaluf (2006)

 

Linns artonårsdag (november 2006)

 


Linns student (2007)

 


Min student (2007)

 

På Smögen (2007)

 

Kul att det blev att jag "precis" träffat Linn. Det var flera timmar sedan jag kom hem men så fastnade jag med att titta på gamla bilder. Jag kom till 2007 och nu ger jag upp, man har ju en del bilder. Men vilka underbara minnen! Man har haft bra kul alltså.

 

Slow down you crazy child

Allmänt / Permalink / 2
Det är mycket nu. Riktigt mycket. Jag har fått en praktikplats på en PR-byrå så förutom att plugga heltid och jobba 11 timmar i veckan så är jag där 16 timmar. Det är kul, men det är mycket mycket mycket. Så vi hörs när vi hörs.Where's the fire, what's the hurry about?
You better cool it off before you burn it out
You got so much to do and only
So many hours in a day

Älskade morfar, vi saknar dig

Allmänt / Permalink / 2
Igår var jag med mormor och Anders vid morfars grav och tände ett ljus. Jag saknar honom så att det gör ont. Lyssnade på låten som spelades på hans begravning i veckan och grät floder. Trots att det snart är fem år sedan han dog gör det lika ont. En så fin människa som inte längre finns hos oss. Det är fruktansvärt sorgligt.

Mormor satt och väntade (tycker om färgerna i den här bilden)

Jag vid morfars grav

Det var mycket folk på kyrkogården

Så här fint blev det när mörkret föll
Till top