Gjort och inte gjort

Allmänt / Permalink / 5
Jag satte klockan på åttanollnoll imorse. Varför gör jag det en ledig helg? Därför att jag jobbar fyra dagar nästa vecka och veckan efter det är det tenta. Så jag skulle alltså plugga idag. Bestämde mig dock för att ha en lugn och skön start och åt frukost framför fredagens Idol. Som var jättelångt! Trodde det skulle vara max en timme men det var det ju inte. Tyckte Molly var helt fantastisk och det gjorde att jag började lyssna på massa Adele-låtar och sen skenade det iväg till massa andra låtar. Och så började jag läsa bloggar och ja, jag har ännu inte börjat plugga och klockan är halv två. MEN! Det gör ingenting. Jag har haft en lugn morgon och laddat batterierna. Jag bara flänger och far i vanliga fall och stressar från det ena till det andra men nu har jag fått en morgon där jag har gått hemma helt själv och skrotat runt och det var helt underbart. Nu är det inga problem för mig att sätta mig och plugga resten av dagen. Som Kerstin sa i veckan, man ska se vad man gjort istället för att se vad man inte gjort. Jag har inte pluggat, men jag har laddat batterierna.

Och hörrni, varför åkte Roshana ut? Jag var helt säker på att Emil skulle åka. Dålig sång och pinsamt framträdande. Visst han är söt men han har inget i Idol att göra. Och vad hände med Denise? Värsta dansbandsframträdandet. Nej, någon av de två skulle ha åkt istället.

You can grow flowers from where dirt used to be

Allmänt / Permalink / 1
Musik alltså. Speciellt musik man inte hört på länge och glömt bort. Och så lyssnar man på den igen och den går rakt in i hjärtat. Musik går rakt in i hjärtat och dofter går rakt in i hjärnan. Har någon en parfym på stan kan jag direkt länka den till vilken person i min närhet som haft den och vid vilket tillfälle. Det kan tilläggas att jag har någon form av überluktsinne också.

Idag blev jag väldigt glad. Ibland när man hittar gammal musik blir man sentimental och ledsen men idag blev jag väldigt glad. Det känns som att jag har en liten sol som lyser i magen. Vad musik påverkar. Idag skulle jag krama om personerna jag helst av allt egentligen vill slå på käften. Synd bara att effekten endast håller i sig när man lyssnar på låtarna. Får gå runt med musik i öronen konstant. Äsch, inte kan man vara glad och sentimental hela tiden, jag får gå tillbaka till mitt vanliga tuffa bittra jag.

Ledig helg!

Allmänt / Permalink / 0
Det här är min första lediga helg på sex veckor!!! Det är helt sjukt. De ringde från jobbet igår och sa att jag kunde få jobba den här helgen och det lockade ju men då hade det blivit så att jag jobbar sju helger i rad och dessutom behöver jag plugga. Igår hade jag verkligen en toppendag. På morgonen gick jag och simmade, sedan var jag på föreläsning i skolan, efter det gick jag, Jasmin och Nils till Vapiano och åt lunch och på kvällen åt jag middag och gick på bio med Nils, Joel, Evelina, Danne, Adrian, Elin och André. Älskar att hinna med så mycket på en och samma dag, och älskar att träffa så många underbara människor!

Idag ska jag plugga på dagen och ikväll ska jag träffa Malin som är här från Uppsala. Ska bli så himla kul att träffa henne!
Till top