När man har haft riktigt bråttom måste man stanna upp och vänta på sin själ

Allmänt / Permalink / 5
Märkte av en slump att det är en månad sedan jag bloggade. Det brukar bli så när jag har mycket att göra. Den senaste månaden har fullkomligt flugit förbi. Jag har avslutat en otroligt tidskrävande kurs i programmering och börjat på en ny kurs samtidigt som jag avslutade kursen jag läste innan programmeringen. Förutom att plugga har jag jobbat tre helger i rad eftersom jag jobbade extra under hela påsken. Jag har också hunnit med att ta ut Emil som fyllt 18 och varit ute med Jonas på hans födelsedag. Förutom det har jag druckit rosé på Medis, ätit middag hos både farmor och mormor ett flertal gånger, varit på Levisutbildning med jobbet, tagit blodprov för att se om jag är glutenintolerant och justja- röntgat hjärnan. Fick så ont i huvudet att jag spydde varpå jag åkte in till akuten och de valde att röntga hjärnan på mig. Som tur var visade bilderna varken tumör, propp eller blödning utan det måste varit "vanlig" migrän.

Jag vet inte om jag kommer att bättra mig på bloggfronten. Jag har inte ens lagt in bilder tagna för en månad sedan i datorn och jag är i skolan från morgon till kväll. Känns det som i alla fall. Vi läser en otroligt intensiv kurs just nu med föreläsningar på förmiddagarna och seminarier på eftermiddagarna. 10 föreläsningar och 7 obligatoriska seminarier. Förutom det ska vi användbarhetstesta två digitala produkter på 10 användare à 1 timme styck. 10 timmar test, yeay!

Rubriken är ett kinesiskt ordspråk. Jag ska härda ut i tre veckor till (på dagen tre veckor faktiskt) och sedan ska jag stanna upp och vänta på min själ. Vi hörs då.
Till top