Sådärja

/ Permalink / 0
Hej igen. Inte för att jag lär ha några läsare kvar men man kan ju alltid börja om. Att blogga känns rätt så kravlöst med tanke på att jag läser en kurs i Kreativt skrivande just nu. Det är bra mycket svårare att skriva skönlitterärt än att skriva ett blogginlägg kan jag lova. Så nu när jag ändå kommer att tampas med skrivandet under hela hösten tänkte jag ta upp mitt bloggande igen.
 
Snabb summering av senaste halvåret blir det då (oftare än en gång per år som jag lovade!). Jag har tagit min examen från Stockholms universitet. Programmet jag läst heter Marknadskommunikation och IT och jag har nu en kandidat i reklam och PR. Vilket känns riktigt skönt men samtidigt lite läskigt. Kanske därför jag läser ytterligare en kurs, för att jag inte känner mig "färdigpluggad" (det kommer jag för övrigt aldrig att göra). Och dessutom vill jag ha något utmanande och utvecklande att göra vid sidan av mina sexdagarsarbetsveckor. Anledningen till att jag jobbar så mycket är att jag ska åka till Australien i vinter! Äntligen ska jag få göra min drömresa. Jag åker med André och vi kommer att köra buss från Melbourne upp till Cairns med massa stopp på vägen under två månader. Sedan blir det en månad runt hela Nya Zeeland. André har fått för sig att vi ska hoppa bungyjump eller fallskärmshoppning. Det kan han fetglömma säger höjdrädda jag som var oerhört stolt efter att ha hoppat från bastuflottens ringa 4.5 meter i somras.
 
Så under våren satt jag mest och skrev på min uppsats i skolan och sedan jobbade jag varje helg och någon kväll i veckan. Mycket intensivt med andra ord. Sedan fyllde jag 25 och firade först på Grill med mina närmsta vänner och sedan hade jag en hejdundrande 25års+examensfest med 45 personer på mina futtiga 32 kvadrat. Svettigt vart det men ni vet vad man säger, finns det hjärterum! Min semester spenderade jag på Ljusterö (midsommarhelgen), i Göteborg hos kusinerna och Julia och på Smögen med André. Vädret var sisådär eftersom jag hade semester i juni men jag fick bada ett antal gånger vilket gjorde att jag var nöjd.
 
Efter min semester har jag gått in i ett jobbmode och jobbar så mycket jag bara kan och får för att spara ihop x antal kronor till Australien. Så det är vad min höst lär handla om. Jobb, skrivande, lite mer jobb och sedan träning så att jag kan bli av med härliga 5 kg innan min riktiga beach '13 börjar i december. Ååh som jag längtar till dess!
Till top