Nattuggla

Allmänt / Permalink / 1

Jag är verkligen ingen morgonmänniska. När jag var liten skuttade jag upp ur sängen på första ringningen och tog ett bad. Varje morgon! Förstår inte hur jag lyckades. Idag ringde klockan 08.00 och jag snoozade till 09.00. Det skulle jag inte gjort. Hann varken duscha, äta frukost eller vakna till. Jag kan verkligen inte gå upp om morgonarna. Det är som att min kropp skrattar mig rätt upp i ansiktet och bara "hahaha, tror du det själv eller? moahahahaha!!!".

Otroligt seg dag på jobbet där jag verkligen kände hur nerverna i hjärnan letade efter varandra utan framgång. Tänkte dra hem och lägga mig direkt efter att jag slutat men så fort jag kom hem och det började kvällas blev jag pigg. Morgontrött och kvällspigg är min grej och det funkar inte sådär jääääääättebra med mina arbetstider. En vecka kvar och sedan har jag semester igen, bara att härda ut!

Det vräker ned

Allmänt / Permalink / 1

Jag tror aldrig jag sett så mycket regn som jag sett det senaste dygnet! Det fullkomligt vräker ned! Dum som jag var lämnade jag paraplyet hemma. Jag stod i trappen och dividerade med mig själv huruvida det var värt att gå upp och hämta det eller inte. Så tänkte jag "äsch, det är korta sträckor från och till tunnelbanorna". Jo jag tackar jag. Tre minuter från tunnelbanan hem räckte gott och väl för att jag skulle bli dyngsur. Imorgon är det jag som köper gummistövlar och ett stort och stabilt paraply. Hösten är här!Jag vet inte hur bra det syns på bilden men det regnar helt galet mycket!


Trottoaren blev en fors...


...och jag blev helt dyngsur!

Trötter

Allmänt / Permalink / 1

Det blev inte mycket sömn för mig inatt. Somnade långt efter att det blivit ljust. Tror klockan var sex. Skulle gärna legat i sängen hela dagen idag men min moster är här från Schweiz och vi ska ut och äta lunch. Hon är störtskön så det kanske ändå är bra för mig.

Tack André för att du trotsade ösregnet och promenerade med mig klockan 03.00! ♥

Till top