Denna huvudvärk

Allmänt / Permalink / 4
Jag börjar tro att mitt huvud inte klarat av att höja styrkan på mina linser. Jag gick nämligen från -1.0 till -1.25 för ett par veckor sedan och har haft huvudvärk varenda dag sedan dess. Ibland lite spänningsvärk och ibland början till migrän. Idag är värken extrem. Den sitter i tinningarna och upp i pannan och den är så stark att det är svårt att formulera tankar.

Det finns massa andra faktorer som kan vara anledningen till min huvudvärk men att jag har haft den så ofta på sistone kan vara ett tecken på att det är linserna. Har tagit ur dem nu och ska gå och lägga mig och försöka vila bort värken.

Mysig dag

Allmänt / Permalink / 0
Vilken bra dag jag har haft idag! Först sov jag till klockan elva och sedan mjukstartade jag med att läsa bloggar och äta frukost framför datorn. Röjde upp lite hemma och sedan kom André över och drack te. Det var ett tag sedan vi sågs så det var mysigt! Middag åt jag hemma hos farmor och sedan blev jag kvar där ett bra tag. Nils kom och hämtade mig och så såg vi Big Brother. Jag är helt fast! Snacka om beroendeframkallande serie! Nu ska jag sova för imorgon är det skola. Godnatt!

Energi!

Allmänt / Permalink / 0
Nu har jag precis ätit pasta med någon random sås jag hittade längst in i kylskåpet och druckit en kopp kaffe. De två sakerna min kropp absolut inte mår bra av, haha. Så kan det gå. Jag vet inte om det är för att jag nästan känner mig frisk eller vad det är men jag har så otroligt mycket mer energi idag än vad jag haft på mycket länge! Har satt på the Voice på hög volym och ska ta tag i min städning nu!

Till top